Om os

Hvad er Neabu?

Neabu er en portal hvor du som privat kan købe og sælge både nye og brugte ting. Fokus for Neabu er køb og salg i lige præcis dit nærområde eller med din egen personkreds.

Hvordan fungerer det?

Søgefunktionen på Neabu fokuserer på at finde ting i nærheden af dig. Altså vil du typisk finde de sælgere, der bor nærmest. Samtidig har man som sælger mulighed for, at koble sin Facebook, Google+ og Twitter konto sammen med Neabu. Når man gør det, vil det man sætter til salg på Neabu automatisk blive delt på disse tjenester. Det gør det yderst nemt for dine familie, venner og bekendte at sprede budskabet om dit salg yderligere.

Hvad betyder Neabu for mig som køber?

Som køber på Neabu, kan du finde sælgere i dit eget lokalområde, og du vil derfor tit kunne aftale, at mødes med sælger med det samme. Det betyder, at du slipper for at vente på, at din pakke bliver sendt med posten. I stedet kan handlen ofte afsluttes inden for samme dag.

Samtidig slipper du for usikkerheden omkring betaling, da du fysisk lægger dine penge i sælgers hånd, samtidig med at du modtager din vare.

Sidst, men ikke mindst, får du mulighed for fysisk at se og undersøge det du køber, inden handlen bliver gennemført.

Hvad betyder Neabu for mig som sælger?

Som sælger vil du typisk komme i kontakt med købere, der bor i nærheden af dig selv, og som er interesseret i at mødes, for at afslutte handlen.

Det betyder, at du slipper for at tænke på indpakning og porto. Noget som i øvrigt, i nogle tilfælde, kan udgøre en betydelig andel af en vares pris, og være med til at gøre den svær at sælge.

Hvis du vælger at koble din Neabu konto sammen med din Facebook, Google+ eller Twitter konto, opnår du samtidig den fordel, at alt du sælger automatisk bliver delt til disse tjenester. Så er der en ting mindre, at huske.

Velkommen til Neabu

Neabu er et lokalt brugtmarked, hvor du kan handle med andre i nærheden af dig selv. Find dit lokalområde på listen nedenunder.
Log på for at fortsætte

Log på med din Facebook konto og få adgang til hele Neabu. Det er fuldstændig gratis.

Vi deler aldrig noget på din Facebook uden din accept.

Log på for at fortsætte

Log på med din Facebook konto og få adgang til hele Neabu. Det er fuldstændig gratis.

Vi deler aldrig noget på din Facebook uden din accept.

Feedback

Indstillinger

Benyt venligst kun dit korrekte og fulde navn.
Vi deler ikke din e-mailadresse med nogen.
Udfyld dit telefonnummer, så købere nemmere kan komme i kontakt med dig.
Gør det nemt for købere at finde og kontakte dig på Skype.
Nyhedsbrevet indeholder blandt andet information om nye ting på Neabu og indhold målrettet til dig.